Gazzetta dello Sport: Aanvaller kan verrassende transfer naar Juventus maken

Gazzetta dello Sport: Aanvaller kan verrassende transfer naar Juventus maken

27-12-2021 15:30
3

Juventus is op zoek naar een nieuwe spits en is bij een verrassende naam uitgekomen. La Gazzetta dello Sport schrijft namelijk dat Gianluca Scamacca in beeld is bij de Oude Dame.

Scamacca speelde in Nederland in de jeugdopleiding van PSV, dat hem uit de AS Roma-opleiding wegplukte. De Italiaan haalde het eerste elftal niet, maar kwam wel tot drie wedstrijden voor Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie. In zijn laatste wedstrijd voor dat team kreeg hij rood.

Uiteindelijk eindigde de spits bij Sassuolo, dat hem een aantal maal verhuurde. Eén van de clubs die tijdelijk de beschikking kreeg over Scamacca was PEC Zwolle, maar ook daar maakte de lange aanvaller totaal geen indruk. Nu is de status van Scamacca echter veranderd, weet ook La Gazzetta.

Hij is namelijk basisspeler van Sassuolo en scoorde dit seizoen al zes keer in de Serie A. Ook debuteerde hij al voor de Azzurri en dus heeft Juventus een oogje op hem. La Vecchia Signora zal wel diep in de buidel moeten tasten: de transfersom zou veertig miljoen euro bedragen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie