Brys blikt vooruit op match tegen Charleroi: Afsluiter van een drukke periode

Brys blikt vooruit op match tegen Charleroi: "Afsluiter van een drukke periode"

27-12-2021 11:40 Laatste update: 11:41
Jupiler Pro League 0 Reacties

Charleroi FC is de volgende bestemming voor het OH Leuven van Marc Brys. De coach van Leuven blikt vooruit op het sluitstuk van een zware eindejaarsperiode. Na Standard Liege en twee keer Club Brugge te bekampen hoopt de coach een positief einde aan de reeks te breien. 

De coach van Leuven vertelt hoe het lot hen ook niet al te gunstig was. Ze hebben de sterke prestatie tegen Union niet meteen kunnen doortrekken. “Na die referentiewedstrijd hebben we er te weinig aangedaan om dat voort te zetten. Dat ligt ook aan wat tegenval, vind ik.” Een kans om zich te herpakken wacht nu op hen in Charleroi. “Het is een afsluiter van een drukke periode met wisselvallig resultaat.”

Verbetering op komst
Maar er is verbetering op komst, daar gelooft de coach van Leuven ten volste in. “De groep heeft zich wel verbeterd qua cohesie, samenspel en aanvallende intensiteit. Dat hebben we ook gezien in de bekerwedstrijd tegen Club Brugge.” Opnieuw wijst Marc Brys op de tegenval waarmee te kampen hebben gekregen. “We hebben daar een heel goede wedstrijd gespeeld ondanks dat dat niet weerspiegeld werd in de uitslag.”

Spel is goed
Een positieve Brys dus: “Toch hebben we er heel matuur gespeeld en deden we de juiste zaken. Zo brachten we Club Brugge een paar keer in de problemen.” De coach hoopt dan ook dat zijn kern uit die match vertrouwen heeft geput. “Dat zullen we maandag tegen Charleroi zien. Het spel is goed, de punten zullen volgen", aldus Brys op de webstek van OHL.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie