Rangnick trapt op rem na United-transferverzoek: 'Tijd voor iets nieuws'

Rangnick trapt op rem na United-transferverzoek: 'Tijd voor iets nieuws'

27-12-2021 08:50
2

Manchester United-manager Ralf Rangnick heeft met Anthony Martial gesproken over diens toekomst op Old Trafford. De Franse aanvaller heeft een transferverzoek ingediend, maar volgens Rangnick zijn er nog geen aanbiedingen.

De Duitser zat onlangs om tafel met Martial, nadat de zaakwaarnemer van de 26-jarige linksbuiten eerder deze maand al liet weten dat zijn cliënt in januari wil vertrekken. "We hebben uitgebreid gesproken", zegt Rangnick, geciteerd door The Manchester Evening News. "Hij heeft me verteld dat hij nu in zijn zevende seizoen bij United zit en dat hij het tijd vindt voor iets nieuws."

"Dat valt wel te begrijpen, maar we moeten ook oog houden voor de situatie van de club. We leven in de tijd van Covid, we zijn actief in drie competities en we willen zo succesvol mogelijk zijn", vervolgt Rangnick. "Zover ik weet is er ook nog geen bod van een andere club binnengekomen. Zoals de zaken er nu voorstaan, zal hij gewoon blijven."

Manchester United betaalde in de zomer van 2015 zestig miljoen euro voor Martial. De rappe aanvaller komt dit seizoen echter nauwelijks meer aan spelen toe. In de Premier League begon hij pas twee keer in de basis.