Bonucci 'waarschuwt' Ronaldo in aanloop naar play-offs: Hij gaat klappen krijgen

Bonucci 'waarschuwt' Ronaldo in aanloop naar play-offs: "Hij gaat klappen krijgen"

26-12-2021 23:46
0

Een waarschuwing met een knipoog voor Cristiano Ronaldo: Leonardo Bonucci stelt dat de aanvaller 'pijn gaat lijden' mocht het tot een confrontatie komen tussen Italië en Portugal in de play-offs voor het WK van volgend jaar in Qatar.

Italië en Portugal werden allebei tweede in de kwalificatie en moeten daarom play-offs spelen om een plek op het WK te verdienen. In de mogelijke finale van die play-offs kunnen de twee landen elkaar treffen. Bonucci waarschuwt Ronaldo alvast. "Ik heb wel wat van Ronaldo gehoord", zo vertelt Bonucci in gesprek met RAI Sport. "We gaan zien wat er op het veld gaat gebeuren. Cristiano weet dat hij klappen gaat krijgen", zo knipoogt Bonucci.

Italië wist afgelopen zomer het EK te winnen, maar is dus nog allerminst zeker van een plek op het WK. "We zijn ons ervan bewust dat we wat bijzonders gepresteerd hebben", vervolgt Bonucci. "Dat moeten we opzij zetten en we gaan ons focussen op het duel met Noord-Macedonië in maart. Ik wil mijn kinderen een WK cadeau geven. Ze hebben Italië nog niet op een WK zien spelen", zo sluit hij af.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie