UPDATE: Opnieuw derde afgelasting in Premier League-speelronde

UPDATE: Opnieuw derde afgelasting in Premier League-speelronde

26-12-2021 21:15 Laatste update: 26-12-2021 21:15
Premier League 0 Reacties

Het regent afgelastingen in de Premier League. Er gaat een streep door de wedstrijd tussen Arsenal en Wolverhampton Wanderers van aankomende dinsdag. De uitploeg heeft te weinig spelers beschikbaar.

Dat meldt Wolverhampton zondagavond via de officiële kanalen. Manager Bruno Lage heeft door een combinatie van blessures en coronagevallen niet genoeg spelers beschikbaar om een elftal op te stellen in het Emirates Stadium, waardoor de Engelse voetbalbond besloten heeft om het duel af te gelasten. 

De afgelopen dagen werden er de nodige Premier League-wedstrijden afgelast vanwege de vele coronabesmettingen bij de clubs. Zo gingen op Boxing Day Liverpool - Leeds United, Wolverhampton - Watford en Burnley - Everton niet door. Verschillende managers, waaronder Thomas Tuchel en Pep Guardiola, hebben al laten weten dat er goed gelet moet worden op het welzijn van de voetballers. Die staan door de vele coronabesmettingen onder grote druk, zo is de algemene boodschap.

Update: Net als in het Kerstweekend zijn er alweer drie Premier League-wedstrijden afgelast. Na Arsenal-Wolverhampton Wanderers en Leeds United-Aston Villa is ook Everton-Newcastle United van donderdag geschrapt. The Magpies kunnen door een groot aantal blessures en coronabesmettingen geen representatief elftal op de been brengen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie