'Nieuwe PSV-pogingen om De Jong te halen zijn zeker niet uitgesloten'

'Nieuwe PSV-pogingen om De Jong te halen zijn zeker niet uitgesloten'

26-12-2021 13:40

PSV gaat komende zomer wellicht weer een poging doen om Luuk de Jong naar Eindhoven te halen. De kopsterke spits, die op dit moment vooral de bank warm houdt bij FC Barcelona, mag op zoek naar een andere club.

Sevilla, de club waar De Jong nog steeds onder contract staat en dat hem verhuurt aan Barça, probeerde de spits al te slijten bij laagvlieger Cádiz. Daar heeft de aanvaller echter weinig trek in, zo meldde het Eindhovens Dagblad vrijdag al. Datzelfde medium schrijft nu dat PSV in 2022 zomaar eens een poging zou kunnen wagen.

In augustus van dit jaar was PSV al in de markt voor De Jong en leek het met de targetman aan de haal te gaan, maar uiteindelijk moest trainer Roger Schmidt toegeven dat de aanvaller niet naar Eindhoven zou komen. Uiteindelijk tekende hij bij Barcelona, maar dat is nog geen onverdeeld succes geworden.

Het ED meldt dat 'het zeker niet uitgesloten is dat PSV zich komende zomer opnieuw meldt'. De Jong zou dan gevraagd worden of hij er welwillend tegenover staat om terug te keren in het Philips Stadion, waar hij eerder al grote successen vierde.