Geen Aubameyang bij Arsenal: Een aardige jongen, we missen hem

Geen Aubameyang bij Arsenal: "Een aardige jongen, we missen hem"

25-12-2021 19:00
1

De spelers van Arsenal 'missen' Pierre-Emerick Aubameyang, maar gaan ondanks de onrust rond de Gabonese spits wel gewoon verder. Verdediger Ben White neemt de situatie voor wat het is.

De kans dat Aubameyang nog terugkeert in de selectie lijkt klein. Hij zou de disciplineregels aan zijn laars hebben gelapt en manager Mikel Arteta is klaar met hem. White zegt dat Aubameyang gemist wordt, maar voegt daar meteen aan toe: "Dat is niet van het scorebord af te lezen. We spelen erg goed. Natuurlijk is het teleurstellend voor Auba, maar wij werken hard. Het is een aardige jongen, we missen hem, maar het is wat het is", zegt White tegen talkSPORT. 

Over manager Arteta is White meer dan enthousiast. "De details waar hij aandacht aan besteedt zijn heel anders dan wat ik gewend was. Wat hij van je verwacht, de manier waarop hij je dingen uitlegt, de details.. Het is allemaal heel belangrijk en helpt me enorm", zegt White. 

"Ik heb meerdere managers gehad en ik moet zeggen dat zijn man-management het beste is dat ik ooit heb meegemaakt. Iedere speler is anders en heeft andere dingen nodig, dat snapt hij vast en zeker. Het is een topmanager en dat laat hij zien."

Arsenal staat na een dramatische seizoensstart op de vierde plaats in Engeland.