'Barça zet Azpilicueta en Sidibé hoog op het verlanglijstje'

'Barça zet Azpilicueta en Sidibé hoog op het verlanglijstje'

25-12-2021 17:15

FC Barcelona wil zich na dit seizoen versterken met een rechtsback. Noussair Mazraoui staat hoog op het lijstje van de Spaanse grootmacht, maar Barcelona heeft meerdere opties. Zo zouden ook César Azpilicueta (Chelsea) en Djibril Sidibé opties zijn voor trainer Xavi Hernández.

Met dat nieuws pakt Diario SPORT uit. Volgens de Spaanse krant is Barcelona in onderhandeling met de drie partijen, maar ziet het in Azpilicueta de beste optie om de strijd aan te gaan met Sergiño Dest. De Chelsea-verdediger beschikt over een aflopend contract en kan na dit seizoen transfervrij de overstap naar Camp Nou maken. Er bestaat echter een reëele mogelijkheid dat Azpilicueta zijn contract op Stamford Bridge nog gaat verlengen.

Barça denkt daarom vast vooruit en heeft ook Mazraoui en Sidibé op het verlanglijstje gezet. De Ajax-verdediger wil volgens SPORT graag de overstap maken, maar bij Barcelona zijn ze niet helemaal overtuigd van zijn kwaliteiten. Daarnaast heeft Real Madrid naar verluidt ook interesse in Mazraoui. Nummer drie op de lijst is de fysiek sterke Sidibé. Die beschikt ook over een aflopend contract, maar die staat ook in de belangstelling van een aantal Premier League-clubs.