David (ex-KAA Gent) staat voor nieuwe toptransfer, spits zoekt nieuwe uitdaging

David (ex-KAA Gent) staat voor nieuwe toptransfer, spits zoekt nieuwe uitdaging

23-12-2021 21:40
4

Jonathan David is bezig aan zijn laatste maanden bij Lille OSC. De Canadese aanvaller blijft imponeren bij de Franse club en mag nu hopen op een stap hogerop.

Na een moeilijk begin bij Lille is David nu wel helemaal doorgebroken bij de Franse club. In een gesprek met Radio Canada onthult makelaar Nick Mavromaras dat David op het punt staat om Frankrijk te verlaten. "We willen het seizoen bij Lille nog uitdoen, maar het zal zijn laatste seizoen in Frankrijk zijn", klinkt het.

Waar de toekomst van de voormalige van KAA Gent ligt, is niet niet bekend. "De Premier League zou een goede bestemming zijn voor hem, maar hij houdt ook enorm van Spanje. Die twee competities zijn de prioriteit voor hem, maar geen enkele bestemming is uitgesloten."

Een officieel bod is er nog niet, maar David zou wel flink wat geld moeten kosten. Lille betaalde aan Gent zelf zo'n 32 miljoen euro voor de Canadese aanvaller. Nu zou hij de Franse club daar een veelvoud van moeten opleveren. De aanvaller zit dit seizoen aan zestien doelpunten in 27 partijen voor Lille, waar hij nog een contract heeft tot medio 2025.