Stef Peeters doet oproep na winst: “Er moet gewoon versterking komen”

Stef Peeters doet oproep na winst: “Er moet gewoon versterking komen”

23-12-2021 10:25

KAS Eupen schakelde KV Mechelen uit in de kwartfinale van de beker. De Panda’s wonnen met 1-3. Stef Peeters reageerde na de wedstrijd tegenover Sporza.

KAS Eupen had het moeilijk in de eerste helft. “KV Mechelen had in de eerste helft een beter plan, ze waren beter op elkaar ingespeeld en hadden betere ideeën. Wij konden daar niks tegenover zetten. In de tweede helft viel die goal dan en daar kregen we energie van. Mechelen was dan ook iets minder en wij haalden het over de streep op wilskracht.”

Eupen stond ook vorig jaar in de halve finale. “Voor de club is het natuurlijk speciaal om twee keer na elkaar de halve finales te halen. Vorig jaar dachten we dat we de finale konden halen in de halve finale tegen Standard, dat op dat moment wat minder was. Hopelijk treffen we Club Brugge niet, maar als we thuis mogen spelen is alles mogelijk. Of we nu weer vertrokken zijn? We moeten realistisch zijn.”

Peeters vraagt om versterkingen. “We missen te veel spelers en de kern is veel te smal. Als ze rustig in eerste klasse willen blijven, dan zal er in de winter toch iets moeten gebeuren. Anders zie ik het eerlijk gezegd somber in. We lijken veilig, maar we hebben maar 6 punten meer dan de voorlaatste met nog 13 wedstrijden. We gaan enkele jongens voor lange tijd missen, dus er moet gewoon versterking komen.”