'FC Barcelona heeft beet: eerste topversterking is op weg naar Camp Nou'

'FC Barcelona heeft beet: eerste topversterking is op weg naar Camp Nou'

22-12-2021 17:09
5

FC Barcelona staat op het punt om de eerste winterversterking vast te leggen. De club heeft met Manchester City een deal over de transfer van Ferran Torres, melden diverse Spaanse media.

De betrouwbare Barcelona-journalist Gerard Romero meldt dat het '99,9%' zeker is dat Torres naar Barcelona komt, maar SPORT heeft meer details. De aankondiging van de transfer volgt waarschijnlijk snel. De middenvelder is hard op weg naar Camp Nou en levert Manchester City een flink bedrag op. De Premier League-club wilde aanvankelijk 75 miljoen hebben, maar krijgt volgens SPORT uiteindelijk rond de 45 miljoen. Journalist Toni Juanmartí heeft het over 55 miljoen. 

Matteo Moretto van Sky Sport denkt dat het een kwestie van dagen is voor de Torres-deal officieel is, SPORT sluit niet uit dat de aankondiging woensdag al komt. Zeker is dat beide clubs in hoofdlijnen rond zijn over een deal, het lijkt een kwestie van papierwerk.

Torres stond al een tijdje hoog op de lijst bij Barcelona, maar de Spaanse biedingen waren voor Manchester City lang niet bevredigend genoeg. Torres heeft bij Manchester City nog een contract tot de zomer van 2025.