Jackpot voor Club Brugge? De Ketelaere wordt duurste uitgaande ooit in België

Jackpot voor Club Brugge? "De Ketelaere wordt duurste uitgaande ooit in België"

22-12-2021 15:00
34

Charles De Ketelaere blijft imponeren bij Club Brugge en heeft zich in de kijker gespeeld van verschillende clubs. Het is niet de vraag of hij zal vertrekken naar een topclub, maar wanneer. En daar kan Club Brugge ook van profiteren.

Gert Verheyen is enorm onder de indruk van De Ketelaere en gelooft dat hij in de toekomst voor een topclub zal uitkomen. Volgens de analist zal Club Brugge ook een stevige cent verdienen aan de aanvaller.

"De Ketelaere zal de grootste uitgaande transfer worden in het Belgische voetbal", klinkt het bij Eleven Sports. "Als hij dit seizoen een vijftiental doelpunten gaat maken, dan zie ik niet in waarom dat niet zou gaan gebeuren", geeft Verheyen aan.

Om dat record te breken, zal De Ketelaere dus minstens 32 miljoen euro moeten opleveren. Het vorige record staat op naam van Jonathan David, die KAA Gent verliet voor een som van 27 miljoen euro met vijf miljoen euro extra aan bonussen. Het record van duurste Bruggeling ooit staat op naam van Wesley Moraes, die 25 miljoen euro opleverde.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie