Mazzu niet bang voor vertrekkers: Positieve energie, hopelijk blijft dat zo

Mazzu niet bang voor vertrekkers: "Positieve energie, hopelijk blijft dat zo"

21-12-2021 17:15
3

Union Saint-Gilloise staat na twintig speeldagen op de leidersplaats in 1A en dat met een spelersgroep die een halfjaar geleden voor de meeste Belgen nog onbekend was. Trainer Felice Mazzu vreest niet dat enkele van zijn spelers zouden vertrekken aan de winterstop, zo schreef Het Laatste Nieuws. 

Deniz Undav, Dante Vanzeir, Anthony Moris, Casper Nielsen, ... het zijn enkele van de sterkouders van Union, dé verrassing van dit seizoen. Mazzu is niet bang om belangrijke spelers te zien vertrekken tijdens de wintermercato aangezien hij ervan uitgaat dat ze hun gezond verstand gebruiken. "Worden de spelers écht gecontacteerd of is het de bedoeling om te destabiliseren?", aldus Mazzu.

Dat de kern van Union een hechte groep lijkt, benadrukte Mazzu. "De energie is positief, hopelijk verandert dat niet. Het is belangrijk dat we veel met mekaar praten en dat doen we ook.”

In januari staat Union voor een uitdagend programma. Na een wedstrijd tegen Seraing staan de Brusselaars tegenover KRC Genk, Club Brugge en RSC Anderlecht. Zondag speelt het thuis nog tegen KAA Gent.