‘Ook AC Milan zet sterkhouder KRC Genk bovenaan transferlijstje’

‘Ook AC Milan zet sterkhouder KRC Genk bovenaan transferlijstje’

20-12-2021 14:32 Laatste update: 20-12-2021 14:32
10

De kans wordt steeds groter dat KRC Genk tijdens de wintertransferperiode nog één of meer sterkhouders ziet vertrekken. Zo wordt Jhon Lucumi weer in verband gebracht met een vertrek, meer bepaald naar Napoli.

In het verleden werd de Colombiaanse verdediger al gelinkt aan het Spaanse Sevilla, maar tot een vertrek bij Genk kwam het niet. Daar kan snel verandering in komen. Volgens het Italiaanse La Gazetta dello Sport toont Napoli verregaande interesse in Lucumi.

De club van Dries Mertens nam recent nog afscheid van Konstantinos Manolas en is daardoor op zoek naar een nieuwe centrale verdediger. Het A-plan van de Italiaanse topclub is Yerry Mina van Everton, maar als die niet vertrekt, denkt het aan de komst van Lucumi.

Genk anticipeerde in het verleden al op een vertrek van Lucumi door onder andere Mark McKenzie en Majeed Sadick in huis te halen, al zal het na de povere resultaten van de voorbije maanden toch nog steeds geen absolute sterkhouder graag laten gaan.

Update: Ook AC Milan heeft Jhon Lucumi bovenaan het transferlijstje gezet, dat melden verschillende Italiaanse media. De Colombiaan van KRC Genk maakt dit seizoen indruk en werd eerder al genoemd bij Napoli.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie