Suárez woedend na vroege wissel bij Atlético: 'Stomme klootzak'

20-12-2021 18:00
4

Luis Suárez werd zaterdag al na 57 minuten gewisseld in de La Liga-topper van Atlético Madrid bij Sevilla en daar was hij duidelijk niet blij mee. De 34-jarige Uruguayaan zocht al vloekend de bank op.prim

Het stond 1-1 toen coach Diego Simeone zijn sterspeler naar de kant haalde. "Stomme klootzak, het is altijd hetzelfde", foeterde de aanvaller, weet Marca. Of zijn frustratie zich richtte op Simeone, is overigens niet duidelijk. Er was op dat moment niemand dicht bij hem in de buurt. Atlético ging uiteindelijk nog met 2-1 onderuit door een doelpunt van Lucas Ocampos in de slotfase.

Suárez had vorig jaar een groot aandeel in het Spaanse kampioenschap voor Los Rojiblancos, maar dit seizoen worstelt hij met zijn vorm. In de laatste tien wedstrijden scoorde hij slechts één keer. Suárez kwam dit seizoen in 23 duels in actie, waarvan zestien keer als basisspeler. Slechts vijf keer maakte de aanvaller echter de negentig minuten vol.

Atlético staat momenteel vijfde in de Primera División. De achterstand op koploper Real Madrid bedraagt al dertien punten.