OHL hoopt zich te herpakken tegen Standard: Ander gezicht tonen aan onze fans

OHL hoopt zich te herpakken tegen Standard: "Ander gezicht tonen aan onze fans"

18-12-2021 14:18
1

Oud-Heverlee Leuven krijgt zondagavond Standard Luik over de vloer. Na een drie op vijftien hebben de Vlaams-Brabanders nog eens nood aan een driepunter. Aangezien ook Standard niet al te vlot draait, liggen er kansen, beseft Sebastien Dewaest.

De leider in de Leuvense achterhoede verwacht een duel met veel strijd, inzet en "hoge intensiteit". "Standard heeft net als ons punten nodig en de regelmaat ontbreekt ook bij hen", maakt Dewaest de gebreken bij de tegenstander kenbaar op de clubwebsite van OHL. In de heenronde zorgde Leuven voor een spectaculaire ommekeer. In de toegevoegde tijd ging het er nog van een 2-0-achterstand naar een gelijkspel. Die mentaliteit wil Dewaest opnieuw zien. "We mogen die wedstrijd niet vergeten."

Afgelopen woensdag kon OHL geen vertrouwen tanken. Met Club Brugge kreeg de ploeg uiteraard een stevige tegenstander voor de kiezen, maar toch deden de vier tegentreffers pijn (1-4). Marc Brys heeft die wedstrijd goed geanalyseerd, samen met zijn manschappen. "We moeten de zaken die minder goed liepen verbeteren en werken aan de details", weet Dewaest. Over welke werkpunten het dan concreet gaat, wilde de mandekker niet al te diep ingaan.

In deze kerstperiode volgen de wedstrijden elkaar snel op. Dat kan een voordeel zijn als je net verloren hebt, vindt Dewaest. Hij wil "niet te lang blijven stilstaan bij onze prestatie tegen Club Brugge". De talrijk aanwezige thuisaanhang mag zich verwachten aan een strijdbaar OHL. "We willen een ander gezicht tonen aan onze fans", besluit Dewaest.