Applaus van Club Brugge-supporters voor Refaelov? Vóór de match moet kunnen

Applaus van Club Brugge-supporters voor Refaelov? "Vóór de match moet kunnen"

17-12-2021 21:45
13

Club Brugge neemt het zondag op tegen RSC Anderlecht in ongetwijfeld een felbevochten duel. Het is ook afwachten hoe Lior Refaelov ontvangen zal worden. Krijgt hij applaus of wordt het toch gefluit? Philippe Clement velt zijn oordeel.

De vrouw van Gal gaf eerder deze week nog aan dat ze hoopt op een applaus voor Rafa. Ze vindt ook dat haar man dat verdient. "Ik hoop dat ze vooral voor onze spelers supporteren", geeft Clement aan op zijn persconferentie vrijdag.

Clement lijkt ook niet te denken dat supporters van Club Brugge hem stevig zullen behandelen. "Ik heb nog altijd een warme band met Rafa. Ik zal altijd onthouden wat hij hier gedaan heeft voor de club. Ik denk niet dat de sfeer negatief zal zijn. Hij verdient een applaus, maar dan wel in het begin van de match. Dat moet kunnen", aldus Clement.

Of het ook zover komt, is nog maar de vraag. Bij zijn terugkeer naar Jan Breydel als Antwerp-speler kreeg Refaelov weinig tot geen gefluit te horen van het publiek, maar na zijn transfer naar de absolute aartsrivaal kan dat anders liggen.