Club Brugge heeft planning winterstage rond: twee oefenduels, waaronder Feyenoord

Club Brugge heeft planning winterstage rond: twee oefenduels, waaronder Feyenoord

17-12-2021 17:11
4

De kans is reëel dat Club Brugge de winterstop niet als koploper van de Jupiler Pro League induikt, nu Union Saint-Gilloise nog steeds vier punten voorsprong telt in de stand. Toch zal Blauw-Zwart 2022 hoogstwaarschijnlijk aanvatten als titelfavoriet bij uitstek. De laatste rechte lijn zal het voorbereiden in Spanje.

Op haar website heeft Club Brugge wat meer informatie gedeeld over de planning van de winterstage, die helemaal op punt staat. De selectie van Philippe Clement zal afreizen naar Marbella, in het uiterste zuiden van Spanje. De stage gaat door van maandag 3 januari tot en met zondag 9 januari, in de eerste week van het nieuwe jaar met andere woorden.

Op oefenkamp zal Club naar goede gewoonte ook sparren met enkele tegenstanders. De titelverdediger heeft twee ploegen weten strikken: het Duitse Karlsruher SC, dat uitkomt in de 2. Bundesliga, en het Nederlandse Feyenoord. De Rotterdammers staan momenteel derde in de Eredivisie, op amper één punt van koploper Ajax.

Club Brugge zal de trainingsstage in Spanje goed kunnen gebruiken, want de wedstrijden in januari beloven behoorlijk zwaar te worden. Aftrappen doet het tegen Sint-Truiden, waarna een verplaatsing naar Standard Luik en de kraker met Union volgen.