Vossen vecht met Zulte tegen degradatie: “Daarvoor ben ik niet gekomen”

Vossen vecht met Zulte tegen degradatie: “Daarvoor ben ik niet gekomen”

17-12-2021 10:26
2

Jelle Vossen is met elf doelpunten aan een degelijk seizoen bezig, maar de aanvaller vecht wel met Zulte Waregem tegen de degradatie. Tegenover Het Nieuwsblad laat de aanvaller zich uit over de situatie.

Vossen had de slechte resultaten niet verwacht. “Ik ben niet naar Zulte Waregem gekomen om tegen de degradatie te vechten. Toen ik hier aankwam stond Essevee zesde en zat het in de halve finale van de beker. Het zag er allemaal mooi uit. Sindsdien was het echter toch allemaal wat minder.”

De spits zit in zak en as. “Als ik nu naar het klassement kijk en zie dat we voorlaatste staan, word ik daar ziek van. Ik kan het heel moeilijk geloven, maar het is jammer genoeg de realiteit. Maar oké, ik ben daar mee verantwoordelijk voor, want ik ben ook een speler van deze club. Het is aan ons om beter te doen en snel een sprong voorwaarts te maken.”

Vossen weet dat alle wedstrijden nu belangrijk zijn voor Zulte Waregem. “We zullen het in de terugronde alleszins veel beter moeten doen, want anders zullen we echt in de problemen komen. We weten dus wat ons te doen staat, want alle resterende matchen zijn nu van levensbelang.”