'Barcelona heeft beet en neemt nieuwe spits over van Manchester United'

'Barcelona heeft beet en neemt nieuwe spits over van Manchester United'

17-12-2021 07:47
10

Edinson Cavani moet de nieuwe spits van FC Barcelona worden. Volgens Argentijnse en Catalaanse media zal hij in januari vertrekken bij Manchester United en in Camp Nou de vervanger worden van Sergio Agüero.

De Argentijn maakte woensdag namelijk bekend dat hij moet stoppen met voetbal vanwege hartproblemen en dus zoekt Barcelona een nieuwe spits. De kans dat dat Cavani zal worden is groot: het Argentijnse TyC Sports weet dat hij Boca Juniors heeft afgezegd om naar Catalonië te kunnen gaan.

Het lokale RAC1 meldt daarnaast dat El Matador voor anderhalf jaar kan tekenen bij Barcelona. Het eerste half jaar zou hem dan 3,5 miljoen euro opleveren met één miljoen aan mogelijke bonussen, waarna hij in zijn tweede seizoen vier miljoen opstrijkt en daar nog anderhalf miljoen bij zou kunnen krijgen.

Het is ondertussen onduidelijk of Manchester United een transfersom voor de Uruguayaan wil ontvangen. Dat de Engelsen willen meewerken aan een transfer, staat echter wel vast. Cavani speelde immers nog maar vijf competitiewedstrijden en moet Cristiano Ronaldo in de pikorde voor zich dulden.