Manchester United schrapt ook volgende wedstrijd, 'slechts zeven man beschikbaar'

Manchester United schrapt ook volgende wedstrijd, 'slechts zeven man beschikbaar'

Manchester United heeft voor de tweede keer binnen een week een wedstrijd afgelast zien worden. Na het midweekse treffen met Brentford is ook de thuiswedstrijd tegen Brighton & Hove Albion van zaterdagmiddag uit de planning gehaald.

The Mancunians hebben het nieuws donderdag bevestigd via de officiële kanalen. De club kampt met een massale corona-uitbraak, waardoor veel spelers momenteel in quarantaine zitten en de wedstrijd tegen Brentford van dinsdag ook al niet door kon gaan. Voor zaterdag zou men slechts zeven (!) spelers op de been kunnen brengen. Het trainingscomplex Carrington blijft voorlopig gesloten en een nieuwe datum voor Manchester United-Brighton & Hove Albion wordt tot nader order nog niet geprikt.

Datzelfde Brighton heeft al een vrij weekend achter de rug, nadat de wedstrijd tegen het eveneens zwaar getroffen Tottenham Hotspur afgelast werd. Spurs heeft op zijn beurt ook een streep moeten zetten door het bezoek aan Leicester City, dat donderdagavond op de planning stond. Brentford-manager Thomas Frank riep al op om de volledige Premier League-speelronde van dit weekend uit de planning te halen, om verdere besmettingshaarden te voorkomen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie