1B-club viert jubileum met nieuw shirt dat de fans en spelers mogen kiezen

1B-club viert jubileum met nieuw shirt dat de fans en spelers mogen kiezen

15-12-2021 17:15 Laatste update: 15-12-2021 17:15
Proximus League 2 Reacties

Lommel SK begint komend seizoen aan haar 90ste voetbaljaar. Omdat te vieren, wil de 1B-club volgend seizoen in een jubileumshirt spelen. Hoe dat shirt er zal uitzien, mogen de fans van Lommel mee beslissen, dat liet Lommel weten via haar webstek

"We willen onze jongens laten aantreden in een uniek shirt, gekozen door onze supporters, onze staf en onze spelers", zo zei de CEO van Lommel Mike Green. Samen met de vier officiële fanclubs van Lommel SK, kwam de club tot een enkele ontwerpen. In deze ontwerpen zal de stad Lommel vertegenwoordigd worden.

Lommel nodigde eerder dit seizoen enkele fans uit om samen na te denken over een nieuw shirt door te kijken naar de geschiedenis van de club en de tenues van de afgelopen 89 jaar. De Limburgse zal elke supporter die vrijdag 17 december naar Lommel SK - Waasland-Beveren komt één jeton geven waarmee ze hun stem kunnen uitbrengen voor hun favoriete ontwerp. Ook online zal er gestemd kunnen worden. Zondagavond eindigt de stemronde.

Of Lommel het jubileum volgend jaar in 1B of in Eerste Amateur zal dragen, staat nog niet vast. De club staat na 15 speeldagen op de voorlaatste plaats in 1B en telt twee punten meer dan hekkensleuter Virton.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie