'Wel vertrek Siquet, maar Standard weigerde miljoenenbod op Muleka'

'Wel vertrek Siquet, maar Standard weigerde miljoenenbod op Muleka'

17-12-2021 18:31
0

Standard heeft het financieel niet al te breed en moet daardoor dus ook flink besparen. Daarnaast moeten ook enkele sterkhouders vertrekken om geld op te leveren, waaronder Hugo Siquet. Dat kon afgelopen zomer ook gebeuren met Jackson Muleka.

De Congolese aanvaller stond afgelopen zomer in de belangstelling van Al Ahly, dat 5,5 miljoen euro had geboden op Muleka. Hij kon er ook jaarlijks anderhalf miljoen euro verdienen, maar volgens La Derniére Heure heeft Standard niet toegehapt.

Van die 5,5 miljoen euro zou namelijk niet de volle pot richting Standard gaan. De Rouches moeten ook nog 35% van de winst bij een volgende transfer aan zijn ex-club TP Mazembe betalen. Standard gelooft dat het nog meer kan krijgen voor Muleka en besloot afgelopen zomer dan ook om het bod te weigeren.

Muleka zal dan echter moeten presteren bij Standard. Dit seizoen kwam hij vijftien keer in actie voor de Rouches, maar wist hij daarin slechts drie keer te scoren. Bij Standard heeft hij nog een contract tot medio 2024.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie