Romano claimt 'here we go': geen Barcelona, maar Internazionale voor Onana

Romano claimt 'here we go': geen Barcelona, maar Internazionale voor Onana

15-12-2021 23:10
Serie A 1 Reacties

Fabrizio Romano weet het zeker: Andre Onana speelt volgend seizoen voor Internazionale. De keeper van Ajax, wiens contract na dit seizoen afloopt, gaat tekenen zodra de regels het toelaten.

Onana liet zelf al doorschemeren dat een langer verblijf in Amsterdam niet tot de mogelijkheden behoort, maar baarde deze week opzien door te zeggen dat Barcelona 'zijn eerste optie is'. Transferexpert Romano zegt dat dat niet zo is: volgens hem heeft de Kat uit Kameroen maanden geleden al besloten dat hij naar Inter zal verkassen.

Zodra de regels het toestaan zal hij een contract bij de Nerazzurri tekenen. Vanaf 1 januari staat het Onana vrij om met andere clubs te praten en vanaf dat moment mag er dus ook een spoedig bericht vanuit Milaan verwacht worden. Per 1 juli 2022 is hij dan speler van Inter.

Barcelona blijft daardoor met lege handen achter. Romano schrijft dat de Ajax-goalie 'respect heeft voor Barça', maar dat de plannen met Inter al gemaakt zijn. De 'here we go' is zelfs al bevestigd en dus vissen de Catalanen, die moed zullen hebben geput uit het interview dat Onana gaf, alsnog achter het net.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie