Ojo (ex-Beerschot en Antwerp) raakt slaags met fan, politie begint onderzoek

Ojo (ex-Beerschot en Antwerp) raakt slaags met fan, politie begint onderzoek

15-12-2021 15:15

Funso Ojo zit in de problemen. De voormalig speler van Royal Antwerp FC en K. Beerschot V.A die nu onder contract staat bij het Schotse Aberdeen, wordt beschuldigd van het aanvallen van een fan in het stadion van Dundee United.

Op 20 november ging het mis toen Aberdeen met 1-0 verloor van Dundee. In die wedstrijd kreeg Ojo een rode kaart en zou hij na afloop van dat duel slaags zijn geraakt met een aanhanger van de thuisploeg. Middels een statement heeft Aberdeen steun uitgesproken aan de voormalige belofteninternational.

'De club is op de hoogte van de ontwikkelingen rond een incident met Funso Ojo en een supporter', zo valt er te lezen. 'Deze fan kwam na de wedstrijd tegen Dundee United in een beveiligd gebied van het stadion, waar dat eigenlijk niet had gemogen.'

Aberdeen belooft volledige steun aan onze landgenoot en zegt dat hij 'slachtoffer is geworden van omstandigheden waar hij niets aan kon doen'. Verdere uitlatingen zullen niet gedaan worden, omdat de officier van Justitie in Schotland zich over het voorval heeft gebogen.