'Club Brugge strijdt met Ajax en Juventus om Kopenhagen-talent Oskarsson'

'Club Brugge strijdt met Ajax en Juventus om Kopenhagen-talent Oskarsson'

15-12-2021 14:00 Laatste update: 14:01
Jupiler Pro League 6 Reacties

Club Brugge blijft in het buitenland speuren naar groot aankomend talent. In die zoektocht is het op het spoor gekomen van de IJslander Orri Steinn Oskarsson.

Dat weet het Deense NordicBet te melden. De IJslandse aanvaller komt momenteel uit voor FC Kopenhagen, waar hij één van de grote talenten is. Hij scoorde in elf wedstrijden voor de beloften maar liefst veertien keer en heeft zich daarmee op het verlanglijstje van flink wat ploegen gezet. Het seizoen daarvoor scoorde hij ook tien keer in twaalf partijen.

Club Brugge is één van die ploegen die interesse toont, maar krijgt flink wat concurrentie. Ook Ajax, RB Leipzig, RB Salzburg, Juventus en Borussia Dortmund worden genoemd als ploegen die Oskarsson op het verlanglijstje hebben staan.

Kopenhagen is echter niet van plan om Oskarsson zomaar te laten gaan en verlangt dan ook een stevige som voor de jonge aanvaller. De jeugdinternational uit IJsland zou maar liefst vijf miljoen euro, exclusief bonussen, moeten kosten. Een bedrag dat nog kan oplopen als de interesse blijft groeien.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie