Vanhaezebrouck geeft update over de blessure van Odjidja (KAA Gent)

Vanhaezebrouck geeft update over de blessure van Odjidja (KAA Gent)

15-12-2021 12:50 Laatste update: 12:56
Jupiler Pro League 3 Reacties

Hein Vanhaezebrouck wist gisteren op de persconferentie een update te geven over de blessure van Vadis Odjidja. De sterspeler van KAA Gent moest in het duel tegen KRC Genk tien minuten na rust al naar de kant gehaald worden. Odjidja liep een hamstringblessure op.

KAA Gent won zondag met 1-0 van KRC Genk. Een puike overwinning met een bittere nasmaak, zo bleek achteraf. Odjidja zal vanavond niet meedoen in het duel met KV Mechelen. Een belangrijke wedstrijd met het oog op een plek in Play-Off 1, en dat net nu Gent zijn sterspeler moet missen is pijnlijk. Vanhaezebrouck hoopt dat hij niet te lang out zal zijn. 

Hamstring blessure
“Vadis is hersteld maar medisch is hij nog niet in staat om te spelen”, citeert Het Nieuwsblad Vanhaezebrouck. “Bovendien heeft hij ook nog lichte hinder aan die hamstring, waardoor hij zondagavond ook het veld moest verlaten.” De coach van Gent blikt vooruit op de match tegen KV Mechelen: “De match op woensdag komt hoe dan ook te vroeg, maar Vadis zal wel al individueel trainen op het veld. Hopelijk is hij niet te lang out."

Offensieve posities
Coach Hein Vanhaezebrouck blijft wel erg positief en gelooft er sterk in dat de afwezigheid van Odjidja opgevangen kan worden. Ze hebben dan ook een brede kern. “We hebben verschillende opties voor die offensieve posities.” Gent heeft alleszins genoeg munitie om KV Mechelen pijn te doen achterin. Denk maar aan vervangers als: Roman Bezus, Andrew Hjulsager en Sven Kums. Vanhaezebrouck wist er nog aan toe te voegen dat ook Giorgi Chakvetadze niet afgeschreven is. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie