Coronavirus dringt ook binnen bij Real Madrid: routiniers testen positief

Coronavirus dringt ook binnen bij Real Madrid: routiniers testen positief

15-12-2021 13:26
2

Het coronavirus is binnengedrongen bij Real Madrid. Luka Modrić en Marcelo zijn positief getest, zo maakt De Koninklijke bekend. De twee ploegmakkers van Thibaut Courtois en Eden Hazard zullen daardoor niet aanwezig zijn bij de duels met Cádiz CF en Athletic Bilbao.

Steeds meer clubs krijgen te maken met een corona-uitbraak. In Engeland werden wedstrijden van Manchester United en Tottenham Hotspur om die reden afgelast. Nu is het virus ook binnengedrongen bij Real: de koploper van La Liga meldt woensdag dat Modrić en Marcelo besmet zijn.

Dat is slecht nieuws voor Real Madrid, dat in ieder geval in de komende wedstrijden tegen Cádiz en Athletic niet kan beschikken over zijn routiniers. Op dit moment zijn er geen andere spelers van de Madrilenen positief getest, al kan daar in de komende dagen verandering in komen.

Vooral Modrić zal tijdens zijn afwezigheid gemist worden. De 36-jarige middenvelder is nog altijd een vaste waarde bij Real Madrid en verkeert de laatste weken in goede vorm. Marcelo zit dit seizoen vooral op de bank in het Estadio Santiago Bernabéu.