Wesley lijkt Club snel weer te verlaten: 'Braziliaanse recordkampioen kijkt toe'

Wesley lijkt Club snel weer te verlaten: 'Braziliaanse recordkampioen kijkt toe'

14-12-2021 17:27
5

Club Brugge gaf haar zomermercato een nostalgische toets door gewezen vedetten José Izquierdo en Wesley Moraes een kans te geven om hun loopbaan weer uit het slop te halen. Vooral bij die laatste lijkt dat voorlopig niet te lukken. De kans is bijzonder groot dat Wesley na Nieuwjaar niet meer rondloopt op Jan Breydel. Palmeiras SD toont alvast interesse. 

Het verhaal van Wesley dreigt geen Brugs happy end te krijgen. De regerende landskampioen huurt hem tot nader order van Aston Villa, de club die hem in de zomer van 2019 wegplukte uit Brugge. In Birmingham begon Wesley ook aardig, tot een zware knieblessure roet in het eten gooide. Het plan was om bij Club weer naar zijn topniveau toe te groeien. Voorlopig is daar echter weinig tot niets van in huis gekomen.

Daarom aast Wesley alweer op een vertrek uit Jan Breydel. Palmeiras zou wel eens een reddingsboei kunnen toewerpen. Volgens de Braziliaanse tak van The Home of Football heeft de Zuid-Amerikaanse grootmacht een oogje laten vallen op de aanvaller. Of Wesley oren heeft naar een terugkeer naar zijn vaderland, is niet meteen geweten. Met tien titels is Palmeiras de recordhouder in het Braziliaanse kampioenschap.