'Antonucci kan Feyenoord inruilen voor avontuur in Ligue 1'

'Antonucci kan Feyenoord inruilen voor avontuur in Ligue 1'

14-12-2021 13:00
3

Feyenoord gaat momenteel Francesco Antonucci verkopen. Dat meldt L'Équipe. Volgens de Franse sportkrant is Troyes AC, de nummer zeventien van de Ligue 1, geïnteresseerd in de Belgische middenvelder.

De belangstelling komt niet uit de lucht vallen: Feyenoord staat open voor een vertrek van Antonucci, terwijl Troyes afgelopen zomer ook al in de markt was. Antonucci ziet een overstap naar Frankrijk wel zitten, aldus L'Equipe.

Troyes had op 31 augustus, de laatste dag van de transfermarkt, een slordige 2,5 miljoen euro over voor Antonucci. Feyenoord wees het bod af, in de veronderstelling dat de middenvelder een rol zou kunnen spelen in het elftal van trainer Arne Slot. Antonucci voetbalt echter bij het B-elftal en zat nog niet één keer bij de selectie voor een Eredivisie-wedstrijd.

Volgens L'Équipe gaat Troyes in januari een nieuwe poging wagen voor Antonucci. De Franse club is nu bereid twee miljoen euro te betalen. Dat is hetzelfde bedrag als Feyenoord anderhalf jaar geleden aan AS Monaco betaalde. Antonucci (22) staat tot medio 2024 onder contract in Rotterdam. Hij speelde eerder in de jeugd van Ajax.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie