Rangnick duidelijk bij United: 'Interesseert me niet wat zijn agent zegt in pers'

Rangnick duidelijk bij United: 'Interesseert me niet wat zijn agent zegt in pers'

13-12-2021 23:20
1

Manchester United-manager Ralf Rangnick weigert om openbaar te reageren op de vertrekwens van Anthony Martial. De zaakwaarnemer van de Franse aanvaller maakte vrijdag bekend dat hij wil vertrekken bij The Red Devils.

In gesprek met Sky Sports was agent Philippe Lamboley duidelijk over de toekomst van Martial. "Anthony wil in januari vertrekken bij United. Hij moet weer gaan spelen en wil niet blijven. Ik ga binnenkort in gesprek met de club."

Op de persconferentie in aanloop naar het uitduel bij Brentford (het is nog maar de vraag of die wedstrijd doorgaat) wordt Rangnick gevraagd naar die uitspraken. "Ik praat niet via de pers met spelers of zaakwaarnemers, dat heb ik nooit zo gedaan", reageert de Duitser. "Als Anthony daadwerkelijk weg wil, moet hij dat zelf komen vertellen aan het bestuur en mij. Als ik eerlijk ben, interesseert het me niet echt wat zijn agent in de media zegt."

Martial ligt nog tot medio 2024 vast bij United. In de zomer van 2015 kwam hij over van AS Monaco, dat zestig miljoen euro voor hem betaalde. Martial kan ondanks zijn potentie echter niet overtuigen op Old Trafford.