'Wéér uitbraak bij Spurs, elf veldspelers en twee keepers op training'

'Wéér uitbraak bij Spurs, elf veldspelers en twee keepers op training'

13-12-2021 11:56

Tottenham Hotspur is getroffen door een nieuwe corona-uitbraak, meldt The Telegraph maandagochtend. Vooral het O23-elftal is getroffen, maar ook een aantal spelers uit de A-selectie zijn niet gespaard.

Tottenham kon recentelijk al drie wedstrijden niet spelen: Burnley-uit vanwege de weersomstandigheden en Stade Rennes-thuis en Brighton & Hove Albion-uit vanwege de corona-uitbraak. De Noord-Londenaren hopen donderdag tegen Leicester City wél te spelen, om een bomvol inhaalprogramma te voorkomen. Of dat gaat lukken, is echter nog maar zeer de vraag. Volgens The Telegraph had manager Antonio Conte zondag maar elf veldspelers en twee keepers tot zijn beschikking tijdens de eerste voorzichtige trainingssessie van de week.

Aan deze training konden de herstelde spelers en de spelers met een negatieve test meedoen, maar Tottenham is dus nog lang niet uit de zorgen. Afgelopen weekend werd al duidelijk dat er geen nieuwe datum gevonden kon worden voor het Conference League-duel met Stade Rennes. De UEFA moet nog een beslissing nemen over het verloop van het Conference League-toernooi, maar het ligt in de lijn der verwachtingen dat Spurs op zeven punten uit vijf pouleduels blijft staan, waardoor Vitesse overwintert ten koste van de Engelsen.