Tielemans overladen met lof in Engelse media: 'Perfect voor Man City of Liverpool'

Tielemans overladen met lof in Engelse media: 'Perfect voor Man City of Liverpool'

12-12-2021 19:40 Laatste update: 13-12-2021 14:44
22

Youri Tielemans is weer helemaal terug van weggeweest. Na een paar weken afwezigheid vierde hij zondag zijn comeback bij Leicester City in stijl. Met twee doelpunten hielp hij zijn ploeg aan een 4-0 winst tegen Newcastle United. Hij kreeg ook enkel maar lof.

In Engeland zag men Tielemans, die goed was voor twee doelpunten, ook uitblinken. We kregen in de Engelse media dan ook enkel maar lof te lezen. Bij Leicestershire Live kreeg hij een 8 op 10 voor zijn partij. 'Veroverde de bal om de strafschop te versieren, die hij ook zelf wist om te zetten. Hij regisseerde het spel met momenten bijzonder goed', klonk het.

Ook Northern Echo zag Tielemans uitblinken en beloonde hem met een 8 op 10. Een cijfer dat hij ook kreeg van 90min. 'Hij blonk uit in zijn honderdste wedstrijd in de Premier League', schreef men.

Daarnaast was er nog Gerry Taggart van LCFC TV die de lof niet op kon. 'Wat een prestatie van hem', klonk het enthousiast. Ook journalist Paul Hayward was lovend. 'Hij zou een plekje hebben bij elke ploeg uit de Premier League', schreef hij op Twitter.

Tenslote was er nog Joe Prince-Wright van NBC. 'Tielemans is echt een uitzonderlijke speler', schreef hij. 'Leicester City heeft hem enorm gemist. Door zijn contractsituatie kan ik niet anders denken dat hij perfect zou zijn voor Liverpool, Manchester City of Manchester United. Hij is een middenvelder die alles kan.'