Balikwisha scoort en geeft boodschap aan ex-club Standard: 'Bevrijd mijn broer'

Balikwisha scoort en geeft boodschap aan ex-club Standard: 'Bevrijd mijn broer'

13-12-2021 09:44
4

De liefde tussen de familie Balikwisha en Standard is helemaal voorbij. Michel-Ange Balikwisha verliet zijn jeugdclub afgelopen zomer voor Royal Antwerp FC, maar broer William loopt nog rond bij de Rouches. Al zorgt ook dat voor problemen.

Na het vertrek van Michel-Ange leek ook broer William te gaan vertrekken, maar werd er geen akkoord gevonden met geïnteresseerde clubs. De aanvaller werd in de B-kern gezet, wat duidelijk ook voor frustraties heeft gezorgd binnen de familie Balikwisha.

Michel-Ange, die momenteel uitkomt voor Antwerp, was zondag nog goed voor een doelpunt tegen zijn ex-club en had na zijn treffer ook een duidelijke boodschap voor Standard. Hij toonde een shirt met daarop het opschrift 'Liberez mon frere William', ofwel 'bevrijd mijn broer William'. Een bericht dat op Instagram ook werd gedeeld door de persoon in kwestie.

Het doelpunt van Balikwisha bleek echter niet genoeg te zijn voor de overwinning. Standard wist in het slot toch nog de drie punten te pakken en maakte er 2-3 van.