Kompany tevreden bij Anderlecht: “De prestatie kwam er niet toevallig

Kompany tevreden bij Anderlecht: “De prestatie kwam er niet toevallig"

12-12-2021 10:15
11

RSC Anderlecht boekte zaterdag misschien wel haar simpelste zege van het seizoen. Paars-wit haalde het met 0-5 van Seraing. Na de overwinning ging Vincent Kompany niet zweven, maar hij was wel heel tevreden over de prestatie van zijn team.

Kompany had na de match lof over voor zijn spelers, maar de focus van de trainer ligt alweer op de volgende match. "Ik ben tevreden met het resultaat, de manier waarop, de ingesteldheid en de discipline. Proficiat aan de jongens dus, maar ik ben ondertussen al bezig met Sint-Truiden en de volgende wedstrijd", noteerde Sporza uit de mond van Kompany.

In de Jupiler Pro League won Anderlecht drie keer op rij en ook in de beker was er succes. "De prestatie van vandaag kwam er niet toevallig en dat geldt ook voor de komende prestaties. We moeten keihard blijven werken om die progressie voort te zetten, te behouden en voort te gaan." 

Anderlecht speelt op de volgende speeldag thuis tegen STVV. Daarna gaat het op bezoek in het Jan Breydelstadion om Club Brugge partij te geven. In de stand heeft Anderlecht momenteel twee punten minder dan Club Brugge. Blauw-Zwart speelt zondag nog thuis tegen Zulte Waregem.