Anderlecht neemt Raman na schorsing weer op in 21-koppige spelerskern

Anderlecht neemt Raman na schorsing weer op in 21-koppige spelerskern

11-12-2021 16:14 Laatste update: 17:59
10

Anderlecht kan zaterdagavond weer beschikken over Benito Raman. De 27-jarige spits heeft zijn schorsing van twee wedstrijden uitgezeten, nadat hij op 21 november rood kreeg tegen KV Kortrijk.

Raman liet zich toen gaan en trakteerde tegenstander Faïz Selemani op een kopstoot, waarna hij uiteindelijk voor vier speeldagen, waarvan één voorwaardelijk, werd geschorst. Daardoor was hij niet van de partij tijdens de matchen tegen Seraing, Charleroi en Zulte Waregem, maar kan hij zaterdag tegen Seraing zijn rentree namens Paars-Wit maken.

Trainer Vincent Kompany heeft Raman ook direct bij de 21-koppige spelerskern gehaald. Raman moet samen met Christian Kouamé en Joshua Zirkzee voor de aanvallende impulsen van Anderlecht gaan zorgen.

Zaterdag wordt er om 20.45 uur afgetrapt in het Stade du Pairay. Anderlecht begint als nummer vijf en kan bij een overwinning voorlopig over nummer vier Charleroi heen wippen. Seraing is voorlopig nummer vijftien, maar kan, als alle andere uitslagen meevallen, naar plek negen springen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie