'Barcelona maakt zich zorgen om 'neerslachtige' Frenkie de Jong'

'Barcelona maakt zich zorgen om 'neerslachtige' Frenkie de Jong'

FC Barcelona maakt zich zorgen om Frenkie de Jong. De Nederlandse middenvelder is niet helemaal happy meer in Catalonië, na zijn mindere optredens en de teleurstellende resultaten van Barça, meldt Sport.

Bij de nummer zeven van La Liga zijn ze blij met de professionaliteit van De Jong: de Oranje-international is één van de weinige Barça-spelers die de wedstrijden nadrukkelijk analyseert. De Jong is echter niet tevreden met de prestaties van hemzelf en Barcelona. Doordat de oud-Ajacied de zaken zo serieus neemt, zou hij 'emotioneel lijden'.

De Jong is naar verluidt neerslachtig, wat ook een gevaar vormt voor Barcelona: het is niet ondenkbaar dat de middenvelder uit Arkel ongelukkig wordt in de Spaanse stad. De Jong is één van de weinige spelers die een grote transferwaarde heeft bij Barcelona, waardoor het voor de club extra belangrijk is dat hij presteert.

Tegen Bayern München werd De Jong voortijdig naar de kant gehaald door trainer Xavi. Een aantal dagen eerder moest de Nederlander al plaatsnemen op de bank tegen Real Betis, al was dat naar alle waarschijnlijkheid met het oog op Bayern-uit. Zondag komt De Jong weer in actie met Barça, als de ploeg van Xavi op bezoek gaat bij Osasuna.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie