Anderlecht-huurling Vlap overtuigt niet bij Twente: Er mist iets

Anderlecht-huurling Vlap overtuigt niet bij Twente: "Er mist iets"

10-12-2021 20:40
6

Afgelopen zomer besloot RSC Anderlecht om Michel Vlap opnieuw uit te lenen. De Nederlander moest bij FC Twente zijn carrière nieuw leven inblazen, maar voorlopig is dat nog niet echt gelukt.

Vlap is wel een basispion bij de nummer zes uit de Eredivisie, maar zit na vijftien competitiewedstrijden aan slechts twee doelpunten en één assist. Aan zijn statistieken kan dus gewerkt worden.

Dat vindt men ook in Nederland, waar Vlap toch al kritiek kreeg in het programma Voetbaltijd. Vlap was weer matig. Wat zou hij hebben? Het kan niet alleen maar ritme zijn, want na een half jaar moet je dat wel hebben. Hij raakt eigenlijk geen bal goed", gaf analist René Wagelaar aan.

Tekst gaat verder onder de video.

Ook Youri Mulder is niet helemaal overtuigd van de prestaties van Vlap. "Hij begon heel goed bij Anderlecht. Het is een hele goede speler en ik weet niet precies wat het is, maar er mist iets", klonk het.

"Als ik hem het veld af zie lopen dan denk ik soms wel eens: hij mag wel wat meer een mannetjesputter worden, hij mag wel iets sterker worden. Vlap is een goede speler en we mogen daar iets meer van verwachten", besluit hij.

Vlap werd in de zomer van 2019 voor zo'n zeven miljoen euro aangetrokken door RSC Anderlecht. Een groot succes werd dat echter niet. Hij speelde amper 36 partijen voor de Brusselaars en werd afgelopen seizoen nog verhuurd aan het Duitse Arminia Bielefeld.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie