'Club Brugge dacht aan HSV-aanvaller Alidou, Eintracht Frankfurt heeft beet'

'Club Brugge dacht aan HSV-aanvaller Alidou, Eintracht Frankfurt heeft beet'

10-12-2021 19:52

Club Brugge blijft zoeken naar versterkingen en is in die zoektocht uitgekomen bij Faride Alidou. De speler staat op het punt om Hamburger SV te verlaten, maar zal niet naar Blauw-Zwart vertrekken.

Het Duitse BILD meldt dat Club Brugge interesse toonde in de twintigjarige flankaanvaller van Hamburger SV. Blauw-Zwart hoopte de Duitser ook in huis te halen, maar zover komt het niet. Zo is Eintracht Frankfurt de Belgische landskampioen te snel af

De Duitse club, die ook tegenstander was van Royal Antwerp FC in de Europa League, won de strijd en haalt binnenkort Alidou in huis. Hij zal echter niet meteen voor Frankfurt uitkomen, maar opnieuw worden uitgeleend aan HSV.

Club Brugge zal daardoor moeten blijven zoeken naar versterkingen. De interesse in Alidou wijst er alleszins op dat Blauw-Zwart nog op zoek is naar versterking in het aanvallende compartiment, zeker na de mindere prestaties van Kamal Sowah en het mogelijke vertrek van Noa Lang en Charles De Ketelaere deze winter of komende zomer.