Bizarre uitdaging wacht op Rooney: Zou grootste prestatie uit m'n carrière zijn

Bizarre uitdaging wacht op Rooney: "Zou grootste prestatie uit m'n carrière zijn"

10-12-2021 18:52
0

Wayne Rooney blijft strijdbaar bij Derby County, waar hij voor een levensgrote uitdaging staat. De manager moet met zijn ploeg een achterstand van maar liefst twintig punten goed maken, om degradatie uit het Championship te voorkomen.

Derby County heeft na twintig duels slechts één puntje verzameld. Dat heeft grotendeels te maken met de financiële problemen waar de club mee kampt: Derby kreeg om die reden al 21 punten in mindering. Handhaving lijkt daardoor vrijwel onmogelijk voor Rooney en consorten.

De oud-aanvaller heeft de hoop echter nog niet opgegeven. "Als we niet geloven in handhaving, kunnen we net zo goed naar huis gaan", vertelt Rooney aan de internationale tak van ESPN. "Er kunnen bizarre dingen gebeuren in het voetbal. Als wij in staat zijn om de fans in negentig minuten hoop te bieden, dan gaan we ervoor."

"Maar de ranglijst liegt niet", weet Rooney. "Ik denk dat we in februari of maart beter weten wat onze kansen zijn. Als we in het Championship blijven, zou dat de grootste prestatie uit mijn carrière zijn. We hebben alleen nog een lange weg te gaan."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie