Gheysens zet met Antwerp in op de toekomst en stelt nieuw bestuur voor

Gheysens zet met Antwerp in op de toekomst en stelt nieuw bestuur voor

09-12-2021 19:15
4

Royal Antwerp FC groeide de afgelopen jaren (opnieuw) uit tot een vaste eerste klasser die tegenwoordig zelfs bovenin meedraait. Voorzitter en eigenaar Paul Gheysens zet nu verder in op de toekomst van zijn club, zo schreef Antwerp op haar webstek

The Great Old liet weten dat het vier onafhankelijke bestuurders toevoegt aan de clubleiding: Jürgen Ingels, Philippe Muyters, Bart Van Camp, Jacques Vandermeiren. "Deze bestuurders zijn geen onbekenden en brengen bijzonder veel en erg diverse ervaring mee met toonaangevende leidinggevende kwaliteiten en waarden. Niet in het minst zijn het ook bestuurders met veel passie voor de Great Old die zich willen inzetten om een volgend hoofdstuk te schrijven in de geschiedenis van de Great Old."

Antwerp is begonnen met het uitschrijven van een toekomstplan 2.0. Het melde dat het inzet op de verdere uitbouw van de voetbalinfrastructuur. Met die nieuwe infrastructuur wil het zeker verder inzetten op de jeugd. "Heeft een immens belangrijke maatschappelijke rol te vervullen, en niet in het minst naar de jeugd van nu en morgen."