Nainggolan niet onder de indruk van Vanaken: 'Ik zeg geen 'wauw''

Nainggolan niet onder de indruk van Vanaken: 'Ik zeg geen 'wauw''

Radja Nainggolan is terug in ons land en speelt na jaren Serie A weer in de Jupiler Pro League. Sinds zijn vertrek uit ons land is de Jupiler Pro League qua niveau wel verbeterd, maar echt overtuigen konden zijn tegenstanders Nainggolan niet.

Sterker nog, amper één speler uit onze competitie kon Nainggolan tot dusver overtuigen dit seizoen. "Xavier Mercier", onthult Nainggolan in Het Nieuwsblad. "Ik hoor de mensen al denken: Een speler van Leuven?! Maar hij was echt goed."

Nainggolan raakte dus ook niet overtuigd door spelers van Club Brugge, die andere titelkandidaat. Zelfs Hans Vanaken kon hem matig bekoren. "Vanaken is een heel goeie voetballer, maar niet het type waarvan ik zeg: Wauw . Snapt ge", aldus Nainggolan.

"Hij heeft altijd in België gevoetbald. Mocht hij naar het buitenland gegaan zijn, had hij misschien een grotere carrière gehad – dat is een vraag die je nooit kan beantwoorden. Het is ook makkelijker om de Gouden Schoen te winnen als je voor Brugge speelt en veel wint, hè", besluit hij.

Nainggolan speelde tot dusver 15 partijen voor Antwerp. Daarin was hij goed voor twee doelpunten. Vanaken zit na 24 partijen aan acht doelpunten en vier assists.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie