Nainggolan ziet talent bij Antwerp: “Hij kan een grote carrière tegemoet gaan”

Nainggolan ziet talent bij Antwerp: “Hij kan een grote carrière tegemoet gaan”

09-12-2021 09:45
18

Radja Nainggolan is dit seizoen één van de leiders van Royal Antwerp FC. Tegenover Het Nieuwsblad gaf de voormalige Rode Duivel een interview en sprak hij onder meer over Pierre Dwomoh.

Dwomoh krijgt dit seizoen kansen bij Antwerp. Nainggolan voorziet een grote toekomst voor het talent. “Kijk, ik denk dat Pierre een speler is die een grote carrière tegemoet kan gaan. Als hij een beetje minder social wordt. Social. Het is iemand die nogal veel op Instagram zit. De dag na de nederlaag tegen Fenerbahçe postte hij iets van zijn Europees debuut als basisspeler. Maar dan zeg ik: Pierre, zo'n foto kan je na een 0-3-nederlaag niet zetten.”

Het kan rap gaan in de voetbalwereld. ”Hij moet beseffen dat het heel snel naar boven kan gaan, maar ook heel snel naar beneden. Ik heb al genoeg grote talenten van 17 gezien die daarna zijn uitgebold in vierde klasse. Daarom zit ik er bij hem zo close op. En wijs ik hem terecht als hij met luide muziek de kleedkamer binnenkomt, of als hij z'n sletsen aanheeft als we gaan wandelen. Als je hem goed bij de koordjes houdt, zal hij wel weten wat kan en niet kan. Maar als je hem te veel vrijheid geeft, gaat hij verloren lopen.”