Breaking news

Voetbal Vlaanderen wacht nagelbijtend op Overlegcomité: "Sowieso niet dit weekend"

UPDATE: Atalanta en Villarreal donderdagavond in de herkansing na sneeuwval

UPDATE: Atalanta en Villarreal donderdagavond in de herkansing na sneeuwval

Gepubliceerd: woensdag 8 december 2021 om 22:18wo 08-12-2021 om 22:18

Laatste update: donderdag 9 december 2021 om 09:34do 09-12-2021 om 09:34

De wedstrijd tussen Atalanta Bergamo en Villarreal is afgelast en uitgesteld naar donderdag. Vanwege hevige sneeuwval kan de wedstrijd niet doorgaan. 

Het duel werd al uitgesteld met twintig minuten omdat het veld door de sneeuw onbespeelbaar was. Uiteindelijk heeft de UEFA, op advies van scheidsrechter Anthony Taylor, besloten om een streep te zetten door de wedstrijd, die nu voor donderdag gepland staat. Het tijdstip moet nog wel worden bepaald. De Spaanse supporters worden bedankt voor hun komst.

Atalanta en Villarreal zouden uitmaken wie er samen met Manchester United naar de volgende ronde van de Champions League zou gaan. De Engelse club plaatste zich twee speelrondes geleden al voor de achtste finales.

Door het uitstellen van Atalanta - Villarreal weet Ajax donderdag pas wie alle mogelijke tegenstanders voor de volgende ronde zullen zijn. De loting staat gepland voor aanstaande maandag.

UpdateAtalanta Bergamo en Villarreal gaan donderdag om 19.00 uur op herhaling. Het Champions League-duel werd woensdag vanwege overvloedige sneeuwbuien afgelast. De Italiaanse en Spaanse club strijden om een plekje in de knock-outfase van het miljardenbal.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws