'Torres nadert transfer naar Barcelona: overbrugbaar verschil van 15 miljoen'

'Torres nadert transfer naar Barcelona: overbrugbaar verschil van 15 miljoen'

Gepubliceerd: woensdag 8 december 2021 om 18:45wo 08-12-2021 om 18:45

FC Barcelona en Manchester City zijn volop in onderhandeling over een transfer van Ferran Torres. De Catalanen en de Engelsen liggen nog vijftien miljoen euro uit elkaar, meldt Mundo Deportivo.

Volgens de sportkrant is dat verschil te overbruggen, zeker als beide partijen nog wat water bij de wijn doen. Barça biedt momenteel 45 miljoen euro, terwijl City inzet op zestig miljoen. De Premier League-grootmacht nam Torres in de zomer van 2020 over van Valencia, dat 23 miljoen euro plus twaalf miljoen aan mogelijke bonussen ontving. De 21-jarige aanvaller groeide echter nog niet uit tot een basisspeler.

Barça ziet daardoor zijn kans schoon en bereikte al een persoonlijk akkoord met Torres. Na een bezoek aan Manchester zijn directeuren Mateu Alemany en Ferrran Reverter ook optimistisch over een deal met City. De Catalanen moeten nog wel werk verrichten om de Spaanse international te kunnen inschrijven voor La Liga. In verband met de Financial Fair Play-regels zullen er spelers moeten vertrekken of nieuwe sponsordeals moeten worden gesloten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws