Breaking news

Groep A, B en C van Afrika Cup afgewerkt, 'Belgen' massaal door

Geloof in Genk is groot: “Dit kan nog een fantastisch seizoen worden”

Geloof in Genk is groot: “Dit kan nog een fantastisch seizoen worden”

Gepubliceerd: woensdag 8 december 2021 om 14:40wo 08-12-2021 om 14:40

KRC Genk stelde woensdag Bernd Storck voor als nieuwe trainer aan de pers. Ook Dimitri de Condé kwam aan het woord. De Head of Football blikte terug op het ontslag van John van den Brom en keek ook vooruit op de samenwerking met Storck.

Genk liet Van den Brom na tegenvallende resultaten gaan. "Dit is een moeilijk moment voor de club. Dit is een moeilijk moment voor iedereen die Genk een warm hart toedraagt. Afscheid nemen van een coach is niet eenvoudig. Niet voor de club en niet voor mij persoonlijk", aldus De Condé.

Maar in Genk ziet men ook de andere kant van de medaille. “Langs de andere kant brengt dit weer opportuniteiten met zich mee. We zitten in een situatie die niet gemakkelijk is. Maar er is nog altijd heel veel geloof dat wij alsnog een fantastisch seizoen kunnen maken”, meent De Condé.

Waarom koos Genk voor Storck? “We zijn op zoek gegaan naar een trainer, waarbij wij denken dat hij op korte termijn een resultaat kan neerzetten. Wij zijn op zoek gegaan die dat al bewezen heeft en die al bewezen heeft dat hij op korte termijn een team kan neerzetten.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Haalt Genk dit seizoen Play-Off 1?

Ja
54%
Nee
46%
(162 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws