Storck heeft meteen duidelijk doel met KRC Genk: Play-Off 1 halen

Storck heeft meteen duidelijk doel met KRC Genk: "Play-Off 1 halen"

Gepubliceerd: woensdag 8 december 2021 om 13:30wo 08-12-2021 om 13:30

Bernd Storck is begonnen aan zijn eerste dag als trainer van KRC Genk. De Duitser werkte zijn eerste training af en stond daarna ook de pers te woord, met een duidelijk doel.

KRC Genk had het de laatste weken bijzonder moeilijk en besloot dan ook om John van den Brom te ontslaan. Storck moet Genk nu aan betere resultaten helpen. "Play-Off 1 halen blijft het doel, we zullen er alles voor doen om dat doel te bereiken. Het potentieel is er alleszins", stelt Storck meteen bij zijn voorstelling.

Voor Storck wordt het zijn eerste avontuur bij een Belgische topclub, na periodes bij Moeskroen en Cercle Brugge. "Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan en met deze groep getalenteerde spelers te werken. Bovendien komen er veel belangrijke wedstrijden aan", geeft Storck aan.

Eén van die belangrijke wedstrijden valt donderdag al, met de partij tegen Rapid Wien. Europese overwintering staat op het spel. "Veel tijd heb ik niet, maar ik denk toch dat het genoeg zal zijn om de spelers voor te bereiden en de match te kunnen winnen", besluit Storck.

Genk staat momenteel slechts op de achtste plek in de stand. Het telt 22 punten, zeven minder dan nummer vier Sporting Charleroi en al vijftien minder dan leider Union.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws