Breaking news

Voetbal Vlaanderen wacht nagelbijtend op Overlegcomité: "Sowieso niet dit weekend"

'Antonucci mag na nul partijen al tijdelijk vertrekken bij Feyenoord'

'Antonucci mag na nul partijen al tijdelijk vertrekken bij Feyenoord'

Gepubliceerd: woensdag 8 december 2021 om 12:30wo 08-12-2021 om 12:30

Feyenoord gaat waarschijnlijk een speler in de etalage zetten, meldt Voetbal International. Het zou gaan om tribuneklant Francesco Antonucci.

Feyenoord betaalde in 2020 twee miljoen euro voor Antonucci, die vervolgens nog een seizoen op huurbasis bij FC Volendam speelde. Dit seizoen maakte de aanvallende middenvelder, die werd opgeleid door RSC Anderlecht, echter geen aanspraak op speelminuten. Antonucci voetbalt in het tweede elftal en zat nog niet één keer bij de wedstrijdselectie voor een Eredivisie-wedstrijd.

Omdat trainer Arne Slot waarschijnlijk niet plotseling van gedachten veranderd, staat Antonucci op de nominatie om te vertrekken. Volgens Voetbal International mag hij in de winterstop 'waarschijnlijk worden verhuurd'.  In de zomer waren PEC Zwolle en het Franse Troyes naar verluidt geïnteresseerd om Antonucci te huren. Slot predikte toen geduld. "We hebben het hier over een speler die van de nummer zeven van de Eerste Divisie naar een grote club in Nederland gegaan is. Dat is een behoorlijk niveauverschil."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws