De Boer: Lang stak er met kop en schouders bovenuit tegen PSG

De Boer: "Lang stak er met kop en schouders bovenuit tegen PSG"

Gepubliceerd: woensdag 8 december 2021 om 11:30wo 08-12-2021 om 11:30

Club Brugge kon dinsdag niet stunten tegen PSG en is Europees uitgeschakeld. In Nederland zullen ze minder wakker liggen van de exit van Blauw-Zwart, maar wel van de prestatie van Noa Lang. Ronald De Boer uitte dinsdag zijn bewondering voor Lang in de studio van Ziggo Sport.

Ronald De Boer (ex-speler van Ajax en FC Barcelona) liet optekenen dat Noa Lang volgens hem een puike partij speelde. "Hij heeft zijn voeten weer laten spreken." Dat Club Brugge aan het begin van de tweede helft opnieuw meer in de wedstrijd kwam, was volgens De Boer te danken aan Lang. "Hij was vaak de aangever en de initiatiefnemer", merkte De Boer op.

Het verbaasde De Boer dan ook niet dat Noa Lang voor de assist zorgde voor het doelpunt van Mats Rits. "Zijn passes waren vaak precies op maat." De Boer voegde er nog aan toe dat hij hoopt dat Lang het vermogen heeft om de wereldtop te halen. "Er schuilt een hele goede voetballer in Lang, die voor het Nederlands elftal voor mooie dingen kan zorgen", aldus De Boer die vond dat Lang er tegen PSG met kop en schouders bovenuit stak.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws