Mignolet: Vele tegengoals wegen niet meer op mij dan op de rest van de groep

Mignolet: "Vele tegengoals wegen niet meer op mij dan op de rest van de groep"

08-12-2021 11:00
7

Na de 4-1 tegen PSG is Club Brugge Europees uitgeschakeld. Blauw-Zwart startte zijn CL-campagne met een knappe 4 op 6, maar kon daarna niet meer winnen, en kreeg vooral heel wat doelpunten binnen. In de laatste vier wedstrijd in het kampioenenbal moest Simon Mignolet zich 18 keer omdraaien.

"De vele tegendoelpunten wegen niet meer op mij dan op de rest van de groep", zei Mignolet na de wedstrijd. "We hebben in deze campagne twee goeie wedstrijden gespeeld, dat is al een stap vooruit." Daarmee wees Mignolet op het gelijkspel tegen PSG op speeldag 1 en de overwinning in Leipzig op speeldag 2. 

Simon Mignolet gaf ook aan dat de spelers van Club hadden verwacht dat PSG met een andere ingesteldheid aan de wedstrijd zou beginnen, zo schrijft Het Nieuwsblad. "We dachten dat PSG deze wedstrijd niet zo belangrijk vond, maar ze begonnen met een volledige andere ingesteldheid dan de wedstrijd in Brugge."

Zondagavond kunnen Mignolet en co de Europese uitschakeling al enigzins achter zich laten. Het speelt dan in eigen huis tegen Zulte-Waregem, dat op plaats 16 staat.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie